(+45) 26 25 55 38 [email protected]

Orientering sommer 2017

Hej !

Så er vi her igen, med lidt nyheder fra Unika. Selv om vi har sunget flere regnvejrs – end solskins sange i løbet af sommeren, har vi alligevel nydt sommeren og hvad den har budt på af grill aftener, strand dage og aktiviteter i naturen. I løbet af foråret, er der flyttet 2 nye piger ind på Unika, og deres største interesse er heste.

Så efter en lille pause fra Askov rideskole, er det dejligt igen, at være her og se pigerne nyde at modtage undervisning på hesteryg, som de kan bruge på Unika´s heste. – Og det bliver en fornøjelse igen at ledsage pigerne til stævner og andre arrangementer på rideskolen. Unika havde kort før sommerferien, den stolthed at deltage til demission for en af Unikas piger, som har afsluttet 9. klasses eksamen, med et flot resultat. – og for at fejre det med manér, og da en anden pige samtidig havde fødselsdag, tog Unika en tur på Bakken.

Her forlystede pigerne sig i timevis, og var alle godt brugte, da Unika vendte næsen hjemad igen. Ture til Bon Bonland, stevnsklint, tirsdagsmarked i Stege og sidst ”Vi elsker 90,erne ” koncert i Næstved, hvor pigerne rigtig kunne synge med på Aqva´s kendte sange, er det også blevet til i løbet af sommeren, og de fleste piger har været på koloniture med deres skoleklasser.

Ferieturen gik til Djursland, hvor vi havde lejet en hytte på en campingplads. Her var en lækker stor swimmingpool, som pigerne rigtig fik benyttet, og Djurssommerland skulle vi selvfølgelig også til. På Unika har pigerne nydt at plaske rundt i vores kæmpe badebassin, og nydt at sidde ved bålet på en lun sommeraften og bage snobrød og skumfidusser.

Bohuset har i løbet af sommeren fået renoveret badeværelset – og det er bare blevet flot og pigerne er meget glade for det nye look. Snart begynder efteråret og vinterens aktiviteter – her skal en gå til zumba, en til bowling et par stykker, som beskrevet til ridning, en anden til guitar undervisning, og så har vi et par piger, som går til ride terapi på Møn, en aktivitet de har stort udbytte af.

Som ny aktivitet tilbydes pigerne keramik undervisning på Unika hver onsdag, og de glæder sig allerede til at arbejde med leret og få sat nogen hjemmelavet julegaver i produktion.