(+45) 26 25 55 38 [email protected]

Fysiske rammer

En af Unikas bygninger

Fonden Unika har til huse på tre adresser: Over Vindingevej nr. 17 og nr. 21, – midt i det naturskønne Sydsjælland; 8 km. nord for Vordingborg i den lille hyggelige landsby Over Vindinge. Der er kun 5 min. gang til bus, og ikke langt til toget i Lundby. Opholdsstedet “satellit” lejlighed ligger på adressen  Algade 89 F 1.7 i Vordingborg i gå afstand til beskæftigelse og uddannelsestilbud.

Nr. 21 “Bygaarden”
Er en firelænget gård, hvor leder bor  i stuehuset.  Her forefindes bl.a. administration, mødelokale samt udslusningslejlighed . Lejligheden har egen indgang og indeholder to værelser med adgang til fællesareal, køkken, bad/toilet og bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Bygården er også sted for vores erhvervslignende træning faciliteter så som keramik værksted, hestestald og havebrug.

Nr. 17 “Bohuset”
Er et hyggeligt lille bondehus, der ligger lige ved siden af Bygården, grænsende op til en fælles P-plads og udsigt til hestefoldene. Bo-huset rummer, i stueplan, plads til 4 unge, med eget værelse til alle og adgang til fælles areal, køkken bad m.v. På overetagen er der vagtværelse til det overnattende personale samt stor fællesstue. Huset har en lille have med frugttræer, hvor der er god plads til udeaktiviteter og, i tilknytning til, et mindre cykelskur med halvtag til tørresnor.

Nr. 89 “Satelitten”
I Vordingborg på adressen ,Algade 89 F  har opholdsstedet en  lejlighed beliggende centralt.   Rummer, foruden ved, toilet og bade, stort køkken alrum  tre rummelige værelser. Udenfor er der et dejligt gårdmiljø og mulighed for henstilling af cykel i aflåst rum.